Bomuldshold – De små hunde

FORDI “Lige børn leger bedst….”  

Bomuldsholdet er til dig, med den mindre/lille hunderace f.eks. Couton de Tulear, Chihuahua, Bichon Frisé, Bichon Havanaise, Lhasa Apso og andre små racer, og NATURLIGVIS blandinger deraf.

ALLE hunde ELSKER at lære tricks. Hér en lækker lille deltager fra UngdomsBomuld hos Det Gode Hundeliv.

Et (ellers) overset behov på diverse træningspladser…

Det Gode Hundeliv i Birkerød, har åbnet muligheden for at få trænet din lille hund blandt andre små. Det er hensigtsmæssigt at både hundestørrelse og sind, nogenlunde matcher de andre 4 deltagere på holdet. Derved skabes der grundlag for tryghed hos ejer, og ingen (over)beskyttelse. Ydermere får den lille hund IKKE en voldsom oplevelse i pauseleg med større racer. Naturligvis skal små hunde lære at håndtere og begå sig blandt større racer. Dette emne bliver ligeledes drøftet på dit Bomuldshold, så du går fra træningspladsen – godt klædt på til både store og små i hundeverdenen.

Indhold vs behov på Bomuldshold

Bomuldsholdene består af unge og voksne hunde – på forskellige niveauer. Der er ligeledes oprettet hvalpehold for små racer hos Det Gode Hundeliv i Birkerød. Holdene skubber dig nænsomt videre med gode vaner, vedligehold af socialisering, samspil samt lydighed for den lille hund og dig. Emnerne vælges efter niveau, og der gives plads til den individuelle hunds behov. På holdene er der en skæg variation af lineføring, indkald, positioner, fri v. fod, tricks, anti-gø, balance og meget meget mere.

Hvorfor træne en lille hund?

Træning af ALLE hunde er en nødvendighed for at kunne få et godt, socialt hundeliv. (Læs referencer fra kursister hér). Bomuldsholdene bekræfter dig i, hvor glade små hunde er for opgaver og samvær med deres ejer. Jeg (Christina Højgaard) tilstræber ligeledes at vi har det skægt, griner lidt af os selv, og skaber positive rammer for læring.

SmåHvalpeholdet – Grundstenen til Det Gode Hundeliv

Sund leg, gode vaner, kontaktøvelser, sit, indkald, lineføring og glade hvalpe – kom godt fra start med professionel og personlig hvalpetræning…

Ønsker du den bedste start med din hvalp? Så er Hvalpeholdet for SmåRacer stedet for dig.

Alle SmåHvalpehold koster 995,- og inkluderer:

  • Telefonisk rådgivning før holdstart
  • Miljøtræningstur
  • Skriftligt materiale
  • Praktiske øvelser/Træningspas/m. flere legefrikvarterer
  • Dyreklinikbesøg/socialisering
  • HvalpeLegestue

SmåHvalpeRacer– udendørs – fredage

Dato: 1608, 2308, 0609, 1309 & 2009

Tid: Kl. 17.00

Sted: Adresse oplyses v. tilmelding

 

HvalpeLegestue: Søn. 1108 kl. 17.00 OG/ELLER søn. 0109 kl. 10.30

Miljøtræningstur: Lør. 2809 kl. 10-12. Mødested v. Birkerød Kirke

Dyreklinikbesøg: Tors.1909 kl. 17.0 DUT. Bistrup Dyreklinik, Bistrupvej 174, Birkerød

Skriftligt materiale udleveres til 3. træningspas.

 

Hvalpeleg er i høj grad medvirkende til en socialt velfungerende hund. Hvalpe skal lære hundesprog – på den sunde facon.

let Øvet – SmåFiduser – Datoer på vej…

Dato:

Tid: 

Sted: Udendørs, indhegnet naturbane, Birkerød

Miljøtræningstur: 

Pris: kr. 1.595,- inkl. moms

Træningen foregår i Birkerød (Rudersdal), blot 5-10 minutters kørsel fra hhv. Hørsholm, Allerød, Holte, Farum og Lyngby-området Du får masser af gode råd om de små hunde.

Deltagelse på holdet giver ligeledes ideer til gode vaner, socialiseringsfif og grundelementer i positiv forstærkning. 

Tilmelding: Mail dit tlf.nr., og du ringes herefter op af Det Gode Hundeliv

ELLER send SMS på 3143 3915, og du ringes herefter op af Det Gode Hundeliv

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion/holdskift ved framelding, deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Vi træner, uagtet hvordan vejret arter sig. 🙂 Træningen foregår på eget ansvar naturligvis!!!

Skulle et træningspas undtagelsesvis afmeldes pga. force majeure (sygdom, lynnedslag etc), gives og meddeles erstatningsdato og tidspunkt fra instruktøren.

Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage, og der ydes ikke refusion efter tilmelding. Ejer opfordres til at deltage uden hund, i fald tæven skulle gå i løb.