Fun and Run

Velkommen til sjov og ballade – i samarbejdet ejer/hund hos Det Gode Hundeliv i Birkerød – Velkommen til Fun and Run (lydighed & aktivitet) !!!

baldur

Sjove øvelser, lydighed og aktivering indgår på holdet “Fun and Run”, Det Gode Hundeliv i Birkerød (Hundetræning)

Der er mange aktiviteter du kan overveje med din hund, og Det Gode Hundeliv forsøger såvidt muligt, at dække muligheden for udlevelse af disse. Derfor introduceres Fun and Run holdet. Holdet der byder på lydighed, samarbejde, koncentration, leg og tempo. Vi kombinerer ganske enkelt disse elementer og nyder glæden mellem ejer/hund i jeres.

Holdet er til dig, der vil arbejde med din hund og gøre fremskridt i jeres træning. Det gør sig gældende både ved lydighedsdelen, og den lettere “soft agility” som afvikles. Som med alle andre hold hos Det Gode Hundeliv, handler det ikke om konkurrence til et klubmesterskab, årets indsats eller lign. Vi træner, sætter et godt tempo, får styr over træningsbegreberne, nyder samværet og fremskridtet med hundene OG har det skægt sammen. Naturligvis er der på Fun and Run hos Det Gode Hundeliv, tale om et lille antal deltagere, så skynd dig at tilmelde jer, hvis du er interesseret i at deltage på dette hold:-)

karol

Giv din hund og dig selv en fed oplevelse i ,-samarbejdets ånd…. Hér Peanutøvelsen på FunandRun holdet hos Det Gode Hundeliv, Birkerød, Rudersdal

(Ved tilmelding bedes du anføre din hunds alder).


SenSommerFun – FULDT BOOKET!!!

Dato: 

Adresse: 

Pris:

Før/efter aktivitetsstart bruger vi 15 min. på læring om opvarmning og nedkøling af hundekroppene.

 

MAIL i dag, eller send en SMS, hvis du ønsker at deltage på det næste FunandRun 🙂

Sted: Birkerød, Rudersdal tæt på Farum, Allerød, Hørsholm, Holte eller Lyngby. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

Tilmelding: SMS og du ringes herefter op af Det Gode Hundeliv

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion ved framelding, deltagersygdom eller hundesygdom. Træningen foregår på eget ansvar naturligvis!!!

Skulle et træningspas undtagelsesvis afmeldes pga. force majeure (instruktøren får influenza etc), gives og meddeles erstatningsdato og tidspunkt for træning.

Tæver i løbetid kan ikke deltage, og der ydes ikke refusion efter tilmelding.