Øvet

Næste trin efter Unghundehold, også et genopfriskningshold. Kan anbefales både for at nå liiiige det skridt videre i sin træning. Men anbefales bestemt også til de hunde(ejere), som oplever et behov for at få støvet de allerede indlærte principper lidt af. Der er naturligvis også hér tale om små hold, og derfor individuel sparring og italesættelse af løsninger samt finjustering af vaner.

Se evt. referencer hér

 

Øvet, Mix str. racer – novmber – tirsdage – 4 LEDIGE PLADSER….

Dato: 2611, 0312, 1012, 1712 & 0701

Tid: Kl. 17.00

Miljøtræningstur: lør. 1611 kl. 10-12. Mødested v. Birkerød Kirke

Sted: Indendørs i ridehus

Pris: kr. 1.595,-

 

Øvet, Småfiduser – FULDT BOOKET!! – vinterdatoer på vej.

Dato: 

Tid:

Sted: 

Miljøtræningstur:

 

Mail Christina@DetGodeHundeliv.dk for ønsker/tilmelding

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion ved framelding, deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Vi træner, uagtet hvordan vejret arter sig. 🙂 Træningen foregår på eget ansvar naturligvis!!!

Skulle et træningspas undtagelsesvis afmeldes pga. force majeure (lynnedslag, sygdom etc), gives og meddeles erstatningsdato og tidspunkt for træning.

Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage, og der ydes ikke refusion efter tilmelding. Ejer opfordres til at deltage uden hund, i fald tæven skulle gå i løb.

Gabyhvalp

Den individuelle vinkel er VIGTIG… både på Hvalpehold, Unghundehold, Bomuldshold OG Grundhold – Øvet hos Det Gode Hundeliv i Birkerød, Rudersdal

Igangværende Øvet hold:

April/maj – FULDT BOOKET!!!

Maj/juniFULDT BOOKET!!!