Hvalpehold (HvalpeViden)

Grundstenen til Det Gode Hundeliv

“Det handler IKKE blot om sit, stå, dæk, gå pænt og indkald – men MINDST ligeså meget om at skabe en nervefast, selvsikker og cool hvalp, som du kan have med dig overalt”.

Det Gode Hundeliv har gennemarbejdet en minutiøs uddannelse til din hvalp og dig, der bl.a. involvere sund leg, gode vaner, miljøtræning, socialisering, kontaktøvelser, sit, indkald, lineføring og glade hvalpe – kom godt fra start med professionel og personlig hvalpetræning…

Ønsker du den bedste start med din hvalp? Så er Hvalpeholdet stedet for dig.

Alle Hvalpehold koster 1.100, inkl. moms!!! – inkluderer 7 træningspas, her iblandt:

  • Telefonisk rådgivning før holdstart
  • Miljøtræningstur
  • Skriftligt, personligt udfærdiget materiale
  • Praktiske øvelser/Træningspas
  • Gode vaner
  • HvalpeLegestue
  • Dyreklinikbesøg (forår, sommer, efterår)

Du bliver personligt imødekommet, og jeg tager hensyn til dine behov og de mange spørgsmål, der jo altid vil være når man får et nyt familiemedlem. Vi gennemgår hvorledes du bedst håndterer din hvalp gennem korte, praktiske og målrettede øvelser.

Konceptet

Hos Det Gode Hundeliv ligger der en minutiøst planlagt rammesætning til grund for de varierede opgaver og oplevelser der indgår i hvalpeprogrammet. Dertil er I få deltagere på hvalpeholdet, så ALLE får individuel coaching.

Det Gode Hundeliv har et tæt samarbejde med Bistrup Dyreklinik. Et besøg på Bistrup Dyreklinik er et fast punkt på Hvalpeholdet gennem forår, sommer og efterår.

Til hvalpetræning lærer man også at opføre sig pænt overfor de andre deltagere…..(!) – Det Gode Hundeliv i Birkerød, Holte, Allerød, Lynge og omegn

Besøget er specifikt sammensat til hvalpe fra Det Gode Hundeliv. Vi lærer hér, hvorledes hvalp (og ejer) begiver sig på en dyreklinik, hilser på dyrlægerne, snuser til hundevægten, og hvalpen får i ro og mag en tur på hæve/sænkebordet – altsammen en del af hvalpetræningen.

(Besøget forpligter ikke til valg af dyrlæge).

Derudover har vi en spændende Miljøtræningstur, ligeledes som en fast del af træningen. På Miljøtræningsturen lærer hvalpen at begive sig på forskellige underlag, at besøge butikker i ro og mag, at køre med elevator, hilse på cykler, lytte til et tog, møde cafégæster og meget MEGET mere…

Det ALLER sidste nye er vores HvalpeLegestue, der er en tilføjelse til “Hvalpepakken”. Til HvalpeLegestue, møder din hvalp sine nye (kommende) holdkammerater, du får en træt og velstimuleret hvalp med hjem, og ikke mindst får din familie og den lille hvalp en super dejlig oplevelse….I Hvalpepakken er der éen HvalpeLegestue inkluderet. Men er din hund lille og “ung” nok, kan du naturligvis vælge at deltage i yderligere HvalpeLegestuer mod en betaling på kr. 100,-

Vi mødes naturligvis en mængde gange og får praktisk træning i henholdsvis kontakt, indkald, lineføring, balanceøvelser, sit, dæk, sund leg med andre hunde, samarbejde på den bedst mulige måde og meget meget mere…..

Sund leg er en del af Hvalpeholdene hos Det Gode Hundeliv i Birkerød, Farum, Allerød, Hørsholm, Holte og omegn

Klar til hverdagen med hvalp 

Hvalpeholdet hos Det Gode Hundeliv sætter hvalpen og dig i fokus. Du vil gå fra træningspladsen med et smil på læben, og føle dig rustet til opgaven med den nye hvalp i huset. Hvalpeholdet er ydermere spækket med fif til gode vaner, alene hjemme træning, renlighedsråd, soignering, sundt møde mlm. stor hvalp og lille hvalp – og hvad en hvalps (og hvalpeejers) hjerte ellers måtte begære. Der udleveres skriftligt materiale om samtlige af de aktuelle øvelser, socialisering, miljøtræningsråd og lidt mere til.

 

Program, datoer, tider og praktisk information om holdstart fremsendes skriftligt via mail v. tilmelding.

Alle tobenede familiemedlemmer er NATURLIGVIS velkomne 🙂 Meddel antal deltagere v. tilmelding, så jeg kan sørge for korrekt mængde kaffe mm. 🙂

Se referener hér

HVALPEHOLD vinter 2019/2020 – “HVALPEMIX” og “SmåHvalpeRacer” (YDERLIGERE datoer på vej… MAIL: Christina@DetGodeHundeliv.dk)

Hvalpeleg er i høj grad medvirkende til en socialt velfungerende hund. Hvalpe skal lære hundesprog – på den

SmåHvalpeRacer – Mandage – indendørs i ridehus m. underlag – 2 LEDIGE PLADSER…

Dato: 0601, 1301, 2001, 2701 & 0302

Tid: kl. 19.30

Sted: Birkerød. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

HvalpeLegestue: Søn 2411 eller/og 2112- udendørs

Miljøtræningstur:  Lørdag 0703 kl. 10-12 Mødested v. Birkerød Kirke (pga. kulden er det først i marts måned)

Skriftligt materiale: Udleveres til 3. træningspas.

 

HvalpeMix – Mandage – i ridehus m. underlag, Birkerød

Dato: 1301, 2001, 2701, 0302 & 1002

Tid: kl. 17.00

Sted: Birkerød. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

HvalpeLegestue: 2112- udendørs

Miljøtræningstur:  Lørdag 0703 kl. 10-12 Mødested v. Birkerød Kirke

Skriftligt materiale: Udleveres til 3. træningspas.

 

HvalpeMix – Tirsdage kl. 17.00 – i ridehus m. underlag, Birkerød

Dato: 1201, 2801, 0402, 1102 & 1802

Tid: kl. 17.00

Sted: Birkerød. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

HvalpeLegestue: Søn 2112 og/eller ……. jan. dato på vej.

Miljøtræningstur:  Lørdag 0703 kl. 10-12 Mødested v. Birkerød Kirke

Skriftligt materiale: Udleveres til 3. træningspas.

 

SmåHvalpeRacer – Tordage – indendørs i ridehus m. underlag 

Dato: 3001, 0602, 1302, 2002 & 2702

Tid: kl. 18.15

Sted: Birkerød. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

HvalpeLegestue: Søn 2112- og/eller dato på vej…..

Miljøtræningstur:  Lørdag 0703 kl. 10-12 Mødested v. Birkerød Kirke (pga. kulden er det først i marts måned)

Skriftligt materiale: Udleveres til 3. træningspas.

 

Flere 2020 Hvalpeholdsdatoer på vej!!!!

 

Mail nu til Christina@DetGodeHundeliv.dk og få din plads til hvalpens uddannelse hos Det Gode Hundeliv – Birkerød, Farum, Holte, Lyngby, Allerød – ja, hele Rudersdal og Nordsjælland

Store som Små kammerater, hvis tvivl – ring for rådgivning! Tlf.. 3143 3915 – Det Gode Hundeliv, Rudersdal området; Birkerød, Holte, Allerød, Lynge, Virum, Hørsholm

 

Sted: Birkerød, Rudersdal – tæt på både Holte, Allerød, Hillerød, Farum, Hørsholm og Lyngby. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

Mail til: Christina@DetGodeHundeliv.dk

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion/holdskift ved pludselig framelding efter betaling, deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Vi træner, uagtet hvordan vejret arter sig. 🙂 Træningen foregår 100% på eget ansvar naturligvis!!!

FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Skulle et træningspas  undtagelsesvis afmeldes pga. force majeure (risici for lynnedslag etc.), meddeles dato og tidspunkt for erstatningstræning af instruktøren via mail. 

— Helhjertet hundetræning. .... Det Gode Hundeliv, Rudersdal. Hér: Hvalpetræning for store hunderacer (og blandinger deraf).

Helhjertet hundetræning. Der er plads til ALLE hvalpe hos Det Gode Hundeliv. Skriv og hør nærmere, hvilket hold der passer bedst til din hvalp og dig. Hvalpehold i Birkerød, Holte, Hillerød, Virum, Lyngby, Allerød og omegn