JuniorJam (unghunde)

Næste trin efter Hvalpehold

Holdet henvender sig til dig og din hund, som ønsker yderligere træning end hvalpehold. Unghundeholdet, populært kaldet “JuniorJam”, er for juniorer i alle størrelser da der både kan vælges “MIX” og “Småfiduser`” – begge hold er for hunde, der har deltaget på Hvalpehold – hos Det Gode Hundeliv ELLER andetsteds :-).

Vi tackler træningsmæssige unghundeudfordringer, som giver sig udslag i vores hundes mentalitet. Der lægges vægt på forståelse og indsigt i hunden, og ikke mindst fortsættelse af vores indlæring via positiv forstærkning, frivillighed og leg. Se evt. referencer hér.

JuniorJam – Mix august -september. Datoer på vej!!!!!

 

Mini JuniorJam (SmåFiduser) august – mandage – 2 ledige pladser!!!

Dato: 0508, 1208, 1908, 2608, 0209 & 0909

Tid: kl. 17.00

Sted: Udendørs. Hesselbækgård Havecenter

Miljøtræningstur: Lør. 3108 kl. 10-12. Mødested v. Birkerød Kirke

Pris: 1.595,- inkl. moms – max 5 på holdet. 7 træningspas

 

Sted: Birkerød, Rudersdal tæt på Farum, Allerød, Hørsholm, Holte eller Lyngby. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

Send SMS til 3143 3915, og du ringes herefter op af Det Gode Hundeliv

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion/holdskift ved framelding, deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Vi træner, uagtet hvordan vejret arter sig. 🙂 Træningen foregår på eget ansvar naturligvis!!!

Skulle et træningspas undtagelsesvis afmeldes pga. force majeure (lynnedslag, sygdom etc.), gives og meddeles erstatningsdato og tidspunkt. for træning fra instruktøren.

Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage, og der ydes ikke refusion efter tilmelding. Ejer opfordres til at deltage uden hund, i fald tæven skulle gå i løb.

Unghund

Samarbejde, god stemning og individuel sparring er kodeord..