JuniorJam (unghunde)

Næste trin efter Hvalpehold

Holdet henvender sig til dig og din hund, som ønsker yderligere træning end hvalpehold. Unghundeholdet, populært kaldet “JuniorJam”, er for juniorer i alle størrelser da der både kan vælges “MIX” og “Småfiduser`” – begge hold er for hunde, der har deltaget på Hvalpehold – hos Det Gode Hundeliv ELLER andetsteds :-).

Vi tackler træningsmæssige unghundeudfordringer, som giver sig udslag i vores hundes mentalitet. Der lægges vægt på forståelse og indsigt i hunden, og ikke mindst fortsættelse af vores indlæring via positiv forstærkning, frivillighed og leg. Se evt. referencer hér.

FLERE DATOER PÅ VEJ FOR BEGGE NEDENSTÅENDE HOLD…. 

JuniorJam – Mix – Torsdage – oktober/november

 

Torsdage:

  • 2410 kl. 16.45, Udendørs
  • 0711 kl. 18.15, Ridehus i Birkerød
  • 1411 –”-
  • 2111 –”-
  • 2811 –”-
  • 0512 –”-

Miljøtræningstur lørdag 1611 kl. 10-12

Pris: kr. 1.695,-

 

JuniorJam, Små racer – september holdet  – FULDT BOOKET….

Dato:

Miljøtræningstur: 

Sted: 

 

Sted: Birkerød, Rudersdal tæt på Farum, Allerød, Hørsholm, Holte eller Lyngby. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

Mail Christina@DetGodeHundeliv.dk for ønsker/tilmelding

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion/holdskift ved framelding, deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Vi træner, uagtet hvordan vejret arter sig. 🙂 Træningen foregår på eget ansvar naturligvis!!!

Skulle et træningspas undtagelsesvis afmeldes pga. force majeure (lynnedslag, sygdom etc.), gives og meddeles erstatningsdato og tidspunkt. for træning fra instruktøren.

Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage, og der ydes ikke refusion efter tilmelding. Ejer opfordres til at deltage uden hund, i fald tæven skulle gå i løb.

Unghund

Samarbejde, god stemning og individuel sparring er kodeord..