XS hold – småt er godt – NYHED

En lille hund har også 4 ben…

Små hunde er indeni, ligeså store som de store, og ligeså små som vi gør dem til!

Vi må ikke overse nødvendigheden af træning til de mindste. Mange ejere af de mindste hunde har ikke muligheden for at gå på hold, fordi de andre potentielle hundedeltagere er enorme i forhold til… Men man behøver at hundetræne. Man behøver jo at styrke de bånd mlm. hund og ejer, som vi netop sætter så stor pris på med denne race. Derfor har Det Gode Hundeliv nu lavet et hold til de aller ALLER mindste – nemlig:

Har du manglet det HELT rigtige træningstilbud til din Chihuahua? Så deltag på Det Gode Hundelivs racespecifikke Chihuahua hold.

CHIHUAHUA holdet 

Holdet til dig, som er den stolte ejer at den mindste hunderace der findes i verden. Holdet er til dig, der godt ved at træning er en nødvendighed, men også en kæmpe fornøjelse for hunden (og dig), der ENDELIG må udfolde sig, og arbejde som en hund kan arbejde bedst.

Vi skal lave lydighed, gå spor, lave spændende balanceøvelser og meget MEGET mere….

Dato: 1408, 2808, 0409, 1109 & 2509

Tid: kl. 18.15, sidste træningspas 2509 kl. 18.00 (pga. dagslys).

Sted: Birkerød. Præcis adresse oplyses v. tilmelding

Pris: 1.595,-  inkl. moms

Træningen foregår udendørs i Birkerød, Rudersdal ca. 5-10 minutters kørsel fra Farum, Allerød, Hørsholm, Holte og Lyngby-området. Præcis adresse oplyses ved tilmelding. Træningen afvikles i al slags vejr!

Udbud af andre hold ses på fanen “Holdtræning“.

 Send SMS til 3143 3915 og du ringes herefter op af Det Gode Hundeliv

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion/holdskift ved framelding, Deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Vi træner, uagtet hvordan vejret arter sig. 🙂 Træningen foregår på eget ansvar naturligvis!!!

Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage, og der yder ikke refusion efter tilmelding.