Fællesture

FÆLLESTURE

Det Gode Hundeliv arrangerer forskellige typer af fællesture i Birkerød området. 

Fællesture foregår i fritiden og det er IKKE et træningsforum for hunde der skal resocialiseres. Der henvises i så tilfælde til enesessions.

Der vil være en pause, hvor vi nyder kaffe. 

Se lidt video fra én af de mange skønne Fællesture med Det Gode Hundeliv. Fællestursvideo


Dato for de traditionsprægede Fællesture – Juletur og FørFyringstur:

Juletur: 1412 kl. 15.00. AFVIKLET

FørFyringstur

Kom med på Det Gode Hundelivs FørFyringstur. Turen har gennem de sidste 5 år været afviklet med højt humør, og med det ene mål at give din hund en skøn tur (80/20 uden snor/snor) blandt gode venner. Turen medvirker bl.a. til at gøre din hund afslappet til 3112. Som hundeejer ved vi alle, at 3112 skal planlægges i god tid. Starten kunne jo være denne dejlige LANGE gåtur.

Kom da med på FørFyringsTur. Sidste år var vi 20 hunde…

Din hund skal være social for at deltage. Dette er et must. Der er ikke tale om en træningstur.
Prisen er 50,- pr. MENNESKEsnude, og der følger en lille surprise med på turen.
Skriv denne dato og tid ind i kalenderen allerede nu…
Der er både store og små hunde med på turen.
Turen er børnevenlig, hvis dit barn kan spadsere 1,5 time i ujævnt terræn!
Mødestedet er Furesø Golfklub v. flagstangen, Hestkøb Vænge 4, 3460 Birkerød.

Hér får du et lille potpouri af skønne fotos fra Fællesturene:

DSC00449 Der er ikke tale om træning, men organiseret hygge. Alle sociale hunde er velkomne.[/caption]

7 tanker om "Fællesture"

  1. ENDELIG kan vi komme med på fællesturene.. 🙂 Jubiiii. glæder mig til næste torsdag – altså Fyraftenstur. 🙂

  2. Hej. Vi håber at komme med på dit næste hvalpehold. Vi har lige hentet Emma, og du kan altså tro hun er den sødeste. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang på de nye baner. Vi ses jo snart. Venlig hilsen Bodil og familie.

  3. Kære Det Gode Hundeliv. Vi vil bare, på mange af hundevennernes vegne, sige T A K at du har skabt den fantastiske stemning i hundeverdenen i Birkerød og omegn. Jeg kan slet ikke huske, hvad vi gjorde før vi mødte dig og Det Gode Hundeliv. Håber du bliver ved… og bliver ved…. vi kan slet ikke undvære det… Kæmpe kærlig knus fam. Frederiksen og Co

  4. Kære Christina. Vi takker for en fantastisk oplevelse sidste gang vi var ude at gå. Det er næsten en skovtur, bare hvor det hele er arrangeret af dig…. Tak fordi du har fundet vej til dette her setup. Du er en dygtig pige 🙂 knus fra os og den sort/hvide

  5. Tak for telefonsnak i dag. Jeg håber vi må komme med til juleafslutningsturen den 20. december kl. 14. Det lyder rigtig rigtig dejligt. Gløg og æbleskiver på Hestkøbgård nu med hund… 🙂 Fornemt.
    Venligst, Jan

  6. Hej igen. Det var en god snak vi havde. Tak fordi du tog dig tiden. Det var virkelig fornemt at have dig på telefonen i så lang tid jeg havde behov for. Vi glæder os til at ses på Fællesturen næste gang, hvis vi kan få de til at lykkes. Under alle omstændigheder ses vi jo til Fun and Run. Det er lige os tror jeg. Mange venlige hilsener familien til Duppy..

Der er lukket for kommentarer.