DoggyWelness – NYHED

LÆNGE har jeg ønsket, at kunne tilbyde din hund lige det ekstra for dens trivsel. DoggyWellness giver dig koden til den inderste balance hos din hund. Vi sætter på DoggyWellness fokus på båndet mlm. hund og ejer. Vi arbejder os ind til en afslappende og sund kropslig effekt.

På DoggyWellness lærer du, hvorledes du kan varme din hunds muskler og led op til bevægelse. Du lærer enkle, håndterbare massagegreb til din hund, hvor du efterfølgende kan give din elskede ven lidt ekstra hygge, velvære, bedre blodcirkulation, blødere muskler og sener, og sidst men ikke mindst – forebygge skader.

Det Gode Hundeliv tilbyder på dette hold ligeledes indsigt i afkøling af din hund – efter jeres længere gåture, eller efter holdtræning i lydighed/agility.

Det skal være ALLE hundeejeres mulighed, at give deres elskede ven liiiiige dét ekstra. Derfor DoggyWellness

Der tages hensyn til alle de individuelle vinkler hos dig og din hund, og vi taler om realistisk mål og middel. Der er blot 5 deltagere på holdet, så der er tale om luksustid.

Hvem: alle str. hunde, dog skal din hund være færdig udvokset i sine vækstlinier. Ring hvis du er i tvivl. Det er en fordel, hvis du ved at din hund ikke er stresset under håndtering fra din side.

Medbring: liggeunderlag til hunden, vandskål, vand, godbidder, tøj der kan tåle at blive beskidt. HUSK at have luftet din hund grundigt før start. Det er ikke en mulighed at lufte på stedet før start.

Dato: Vinterwellness på vej…..

Tid:

Sted: Birkerød, indendørs. Rudersdal tæt på Farum, Allerød, Hørsholm, Holte eller Lyngby. Flere detaljer via informationsmail v. tilmelding til DoggyWellness.

Pris:

 

Jeg underviser naturligvis i denne slags hold, fordi jeg har uddannelse i det 🙂 Det Gode Hundeliv, Birkerød, Farum, Hørsholm, Hillerød, Allerød mm.

Tilmelding:

Send SMS til 3143 3915 og du ringes herefter op af Det Gode Hundeliv – FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Al holdtilmelding er bindende, og der ydes ikke refusion ved deltagersygdom eller hundesygdom. 

Skulle et wellnesspas undtagelsesvis afmeldes (sygdom), gives og meddeles erstatningsdato.

Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage, og der ydes ikke refusion efter tilmelding.