Hvalpeleg

Det Gode Hundeliv afholder HVALPELEG –

Obligatorisk tilmelding på facebook/Det Gode Hundeliv

Søndag 3107 kl. 11.00 MIX str. hvalpe (max 16 uger), Bistrupvej 194, 3460 Birkerød

Søndag 3107 kl. 11.45 Små str. hvalpe, Bistrupvej 194, 3460 Birkerød

Søndag 2108 kl. 10.30 MIX hvalpe, Bistrupvej 194, 3460 Birkerød

Søndag 2108 kl. 11.15 Små str. hvalpe, Bistrupvej 194, 3460 Birkerød

Alle kursusdeltagere på aktive hvalpehold er velkomne til Hvalpeleg hos Det Gode Hundeliv, Birkerød, Allerød, Holte, Hørsholm, Lyngby – Rudersdal – Kom med !!! – Legen foregår under opsyn i trygt miljø. Der er tale om organiseret hygge, ikke træning. Max alder for Mix racer er 16 uger.

Adressen kan være to forskellige steder. Hold øje øverst på denne side ELLER på facebook/Det Gode Hundeliv.

Deltage i HvalpeLegestue med din hvalp, det er en fantastisk oplevelse. Obligatorisk tilmelding – tilmeld dig via Facebook for alle der aktuelt går på hvalpehold hos Det Gode Hundeliv.

Hvalpeleg er på deltagers eget ansvar. 🙂


Miljøtræningstur er for dig og din hund, som har et mål om at blive “cool” og afslappet i alle tænkelige situationer. Turens mål er at skabe fokus på hundens/hvalpens “huller” i sin miljøtræning. Således kan man efterfølgende arbejde målrettet med at fylde hullerne, og opnå en homogen og afslappet hund i alle typer miljø. Turen er IKKE en 1:1 træning. Turen er en omfangsrig tur, hvor der er fælles guidelines, og hvor det forventes at handler (ejer) kender til timing og positiv forstærkning.

Alle kursusdeltagere på aktive træningshold er velkomne.

Dato for den førstkommende Miljøtræningstur er lørdag 0309 kl. 10-12.

Turen foregår i Birkerød centrum, og vi skal på forretningsbesøg og opføre os pænt, møde busser der lukker luft ud, passere en café med spisende gæster, møde børn der gerne vil hilse.Vi skal krydse lysregulerede kryds, være stille på en gågade og meget, meget mere. Det er en mægtig vigtig og lærerig tur for alle hunde.

Vi afslutter naturligvis turen m. varme drikke og lidt lækkert til ganen, alt imens hundene tager sig en velfortjent slapper.

Tag med på Miljøtræningstur, det er en fantastisk oplevelse. Obligatorisk tilmelding – tilmeld dig via Facebook