Min baggrund

Mit navn er Christina. jeg er stifter og indehaver af Det Gode Hundeliv, Rudersdal. Mit arbejde med hunde (og hundeejere) strækker sig 30 år tilbage.

Min allerstørste motivation, kærlighed og drivkraft er hunde. Når jeg arbejder med hunde og hundetræning oplever jeg, at grundelementerne tillid, trivsel og træning er grobund for balance, ro og glæde. Der skal være fokus på kommunikation og samarbejde mellem ejer og hund, og der skal være mulighed for de individuelle vinkler.

Din hunds advokat er dig, og jeg skal formidle en ønskværdig handlingsproces til dig, så DU som hundeejer kan formidle det præcise budskab videre til din hund.

Jeg arbejder primært i Nordsjælland, Rudersdal (Birkerød, Hillerød, Hørsholm, Holte, Farum, Allerød mm) og Storkøbenhavn, hvor jeg har træningshold, giver enetimer, laver Fællesture og meget andet. I de senere år har jeg medvirket i forskellige TV programmer, TV shows og lavet Podcast. Jeg skriver løbende artikler til aviser og dyrlæger, og har undervist på Medie & journalisthøjskolen. Dertil afholder jeg kvartalsvis foredrag om hundens ve og vel, bliver i ny og næ hentet til udlandet for at træne danske ambassadørers hunde etc.

Hunde ER mit liv – mit liv ER hunde. De er til evig inspiration og glæde. Mit hjerte kan kun banke i nærheden af hunde.

Dette faktum har gennem tiden bragt mig til andre dele af verden (Australien, Norge, Sverige, Luxembourg og Schweiz). Jeg har praktisk baggrund bl.a. i veterinærsygeplejen, uddannet mentor og underviser, og har brugt tid som føl og medarbejder hos hundeadfærdsterapeuter, herunder studeret Anders Hallgreen, der er min guru ift. hundeadfærd. Dertil har jeg nyligt afsluttet en vet.cert. massage hos dyrlæge Bente Iversen.

christina Højgaard + 5 hunde

Mere viden, kurser og efteruddannelse i ind- og udland er til stor inspiration for Christina, Det Gode Hundeliv

Min træningsteori er nutidig og virkningsfuld. Jeg kommunikerer med en entydighed, der er nødvendig for en klar forståelse. Jeg tager udgangspunkt i racekundskaben (rene racer som krydshunde). På mine træningshold, bruges der tid på individuelle spørgsmål og planlægning af gode vaner. Med min faste indstilling til at træne små hold, giver dette mulighed for en konkret forventningsafstemning, som er alfa og omega når vi mødes til første træningssession.

Det Gode Hundeliv har et tæt samarbejde med Bistrup Dyreklinik, som ligeledes bidrager med råd og vejledning til Det Gode Hundelivs kursister, samt indgår i hvalpetræningsprogrammet.

Min træning er udelukkende motivationsdrevet, ud fra positiv forstærkning – samarbejdslyst, TRIVSEL og glade hunde, der værdsætter og følger en god lærermester (dig)… En optimal relation i samarbejdet mellem ejer og hund. Se referencer hér.

Racefokus, individuel view, sparring og højt humør kendetegner holdtræningen hos Det Gode Hundeliv i Rudersdal (Birkerød, Allerød, Hillerød, Farum, Hørsholm området).