Min baggrund

Der findes kun éet “Det Gode Hundeliv”.

Det Gode Hundeliv er mig – Christina. Jeg er indehaver og stifter af Det Gode Hundeliv. Mit arbejde med hunde (og hundeejere) strækker sig mere end 40 år tilbage. Det inkluderer høj faglig viden, TV udsendelser og hundeserier, artikler, radio interviews, podcasts og IKKE mindst holdtræning. Jeg har undervist på Medie & journalisthøjskolen, er P3´s hundeekspert, har en blog på Rudersdal/Fr.Borg Amts Avis og citeres af Reuters Nyhedsbureaus. Dertil afholder jeg foredrag om hundens ve og vel, bliver i ny og næ hentet til udlandet for at træne danske ambassadørers hunde etc.

Min allerstørste motivation, kærlighed og drivkraft er hunde. Grundelementerne tillid, trivsel og træning er grobund for balance, ro og glæde hos alle hunde. Der skal være fokus på kommunikation og samarbejde mellem ejer og hund, og der skal være mulighed for de individuelle vinkler. Derfor gør jeg i menneske relationen stor brug af min uddannelse som mentor og underviser. Jeg er ikke tilhænger af online/video træning af ejer og hund, da den personlige interaktion har A L T at sige, fysisk som mentalt.

I alle årene har jeg studeret forskellige versioner af hunde, pleje, adfærd og fysiologi. Primært inspireret af Anders Hallgreen. Dertil har jeg nyligt afsluttet en vet.cert. massage, fysiologi og anatomi hos dyrlæge Bente Iversen og Maj-Brit Hansen.

Din hunds advokat er dig, og jeg skal formidle en ønskværdig handlingsproces til dig, så DU som hundeejer kan formidle det præcise budskab videre til din hund. Vi skal have Doglife Balance.

Jeg arbejder primært i Nordsjælland, Rudersdal (Birkerød, Hillerød, Hørsholm, Holte, Farum, Allerød mm) og Storkøbenhavn. Se en hyggelig video hér

christina Højgaard + 5 hunde

Mere viden, kurser og efteruddannelse i ind- og udland er til stor inspiration for Christina, Det Gode Hundeliv

Jeg tager udgangspunkt i racekundskaben (racer som krydshunde). På mine træningshold bruges der tid på individuelle spørgsmål og planlægning af gode vaner. Med min faste indstilling til at træne små hold, giver dette mulighed for en konkret forventningsafstemning, som er alfa og omega når vi mødes til første træningssession.

Det Gode Hundeliv har et tæt samarbejde med Bistrup Dyreklinik, som ligeledes bidrager med råd og vejledning til Det Gode Hundelivs kursister, samt indgår i hvalpetræningsprogrammet.

Min træning er udelukkende motivationsdrevet, ud fra positiv forstærkning – samarbejdslyst, TRIVSEL og glade hunde. En optimal relation i samarbejdet mellem ejer og hund. Se referencer hér.

Doglife Balance! Her er: Det Gode Hundeliv

Christina, Det Gode Hundeliv