Bomuldshold – De små hunde

FORDI “Lige børn leger bedst….”  

Bomuldsholdet er til dig, med den mindre/lille hunderace f.eks. Couton de Tulear, Chihuahua, Bichon Frisé, Bichon Havanaise, Lhasa Apso og andre små racer, og NATURLIGVIS blandinger deraf.

ALLE hunde ELSKER at lære tricks. Hér en lækker lille deltager fra UngdomsBomuld hos Det Gode Hundeliv.

Et (ellers) overset behov på diverse træningspladser…

Det Gode Hundeliv i Birkerød, har åbnet muligheden for at få trænet din lille hund blandt andre små. Det er hensigtsmæssigt at både hundestørrelse og sind, nogenlunde matcher de andre deltagere på holdet. Derved skabes der grundlag for tryghed hos ejer, og ingen (over)beskyttelse. Ydermere får den lille hund IKKE en voldsom oplevelse i pauseleg med større racer. Naturligvis skal små hunde lære at håndtere og begå sig blandt større racer. Dette emne bliver ligeledes drøftet på dit Bomuldshold, så du går fra træningspladsen – godt klædt på til både store og små i hundeverdenen.

Indhold vs behov på Bomuldshold

Bomuldsholdene består af unge og voksne hunde – på forskellige niveauer. Der er ligeledes oprettet hvalpehold for små racer hos Det Gode Hundeliv i Birkerød. Holdene skubber dig nænsomt videre med gode vaner, vedligehold af socialisering, samspil samt lydighed for den lille hund og dig. Emnerne vælges efter niveau, og der gives plads til den individuelle hunds behov. På holdene er der en skæg variation af lineføring, indkald, positioner, fri v. fod, tricks, anti-gø, balance og meget meget mere.

Hvorfor træne en lille hund?

Træning af ALLE hunde er en nødvendighed for at kunne få et godt, socialt hundeliv. (Læs referencer fra kursister hér). Bomuldsholdene bekræfter dig i, hvor glade små hunde er for opgaver og samvær med deres ejer. Jeg (Christina Højgaard) tilstræber ligeledes at vi har det skægt, griner lidt af os selv, og skaber positive rammer for læring.

SmåHvalpeholdet – Grundstenen til Det Gode Hundeliv

Sund leg, gode vaner, kontaktøvelser, sit, indkald, lineføring og glade hvalpe – kom godt fra start med professionel og personlig hvalpetræning…

Ønsker du den bedste start med din hvalp? Så er Hvalpeholdet for SmåRacer stedet for dig.

Alle SmåHvalpehold koster 1.195,- og inkluderer:

  • Telefonisk rådgivning før holdstart
  • Miljøtræningstur
  • Skriftligt materiale
  • Praktiske øvelser/Træningspas/m. flere legefrikvarterer
  • Dyreklinikbesøg/socialisering (forår, sommer og efterår)
  • HvalpeLegestue (een med i hvalpepakken, yderligere deltagelse 100,- pr gang).

 

SmåHvalperacer– Tirsdage – udendørs, Birkerød 

Dato: 1108, 1808, 2508, 0109 & 0809

Tid: kl. 17.00

Sted: Bistrupvej 194. Nærmere detaljer v. tilmelding

HvalpeLegestue:  Søn 0908 kl. 10.30 eller 0609 samme tid.

Miljøtræningstur:  Lør. 0509 kl. 10-12 Mødested v. Birkerød Kirke

Skriftligt materiale: 3. træningspas.

Dyreklinikbesøg: Tors. 2409 kl. 17.00 DUT. Bistrup Dyreklinik, Bistrupvej 174, 3460

 

Let Øvet/JuniorJam – SmåFiduser – datoer på vej….

Dato: 

Tid: 

Miljøtræningstur: 

Sted: Præcis adresse oplyses v. tilmelding

Pris:

 

Leg & Lydighed – SmåFiduser – Datoer på vej….

Dato:

Tid:

Sted:

Pris: 1.395,- inkl. moms og max 5 på holdet.

 

Træningen foregår i Birkerød (Rudersdal), blot 5-10 minutters kørsel fra hhv. Hørsholm, Allerød, Holte, Farum og Lyngby-området Du får masser af gode råd om de små hunde.

Hvalpeleg er i høj grad medvirkende til en socialt velfungerende hund. Hvalpe skal lære hundesprog – på den sunde facon.

Deltagelse på holdet giver ligeledes ideer til gode vaner, socialiseringsfif og grundelementer i positiv forstærkning. 

Mail Christina@DetGodeHundeliv.dk for ønsker/tilmelding

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion/holdskift ved framelding, deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Vi træner, uagtet hvordan vejret arter sig. 🙂 Træningen foregår på eget ansvar naturligvis!!!

Skulle et træningspas undtagelsesvis afmeldes pga. force majeure (sygdom, lynnedslag etc), gives og meddeles erstatningsdato og tidspunkt fra instruktøren.

Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage, og der ydes ikke refusion efter tilmelding. Ejer opfordres til at deltage uden hund, i fald tæven skulle gå i løb.