Hundetræning

Hundetræning (herunder hvalpetræning) i Birkerød, Rudersdal

Træn din hund med positiv forstærkning til de handlinger du ønsker!

Hundetræning på SMÅ hold giver mulighed for personlig og grundig afklaring, sparring og evt. problemløsning. Vi arbejder bl.a. med kontakt, lineføring, fri v. fod, hilseøvelse med ejer og andre hunde, indkald, ”Nej” øvelse, aktiveringsidéer, sit, dæk, “vis mig din hjørnetand” og meget mere. Vi lærer om dæmpende signaler og trivsel, med indsigt i hundens individuelle behov.

Så skal det måske ligeledes nævnes, at vi har det skægt under træningen….

ALLE hunde vil gerne få os til at grine… (Foto: J. Eldrup)

(Se lidt referencer hér)

Trivsel, socialisering og dæmpende signaler er udgangspunktet i træningen hos Det Gode Hundeliv i Birkerød

Alle hold hos Det Gode Hundeliv indeholder læring om motivation, gode vaner og grundelementer i den fremadrettede træning.

Små hold giver for en konkret forventningsafstemning, der er alfa og omega når vi mødes til første træningssession i Birkerød. (Se evt. referencer hér). Der er deltagere fra hele omegnen af Rudersdal f.eks. Farum, Hillerød, Hørsholm, Allerød – ja hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Det skal være skægt at træne hund, og der skal være plads til det individuelle islæt, top samarbejde og gode, mindeværdige træningstimer. (Se en lille video hér).

 

 

 

 

Følgende hold tilbydes:

Tilmelding: Mail: Christina@DetGodeHundeliv

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Læring om vores kropssprog og hundens dæmpende signaler gennemgås detaljeret på Det Gode Hundelivs træningshold. Kom og vær med!

Al holdtilmelding er bindende, og der ydes ikke refusion ved deltagersygdom, hundesygdom. 

Træningen foregår på eget ansvar naturligvis 🙂 Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage. Jeg henviser til, at ejer naturligvis deltager uden hund, i fald ejers tæve går i løb i træningsperioden.

Smil, læring og glade hunde kendetegner holdtræningen hos Det Gode Hundeliv, Birkerød