Lineføring – Koncentreret

Lineføring (blot 3 på dit hold)

Holdet for hunde i alle aldre OG størrelser – Hvalp eller voksen – NU stopper hiveriet

Holdet er til dig med familiehunden, der kaster sig ud i linen og absolut ikke går pænt. Måske er din hund ikke liiiige den mest veluddannede på villavejen. Men pyt, BARE den ville gå pænt.

Der er IKKE tale om et hvalpehold eller et lydighedshold all round. Det er et hold, der varetager din lineføring udelukkende. Holdet giver dig værktøjer til at få det på plads, og en hund der samarbejder. Vi starter fra bunden – helt basis, og tager den derfra… Med andre ord; det handler udelukkende om at lære at gå pænt. Da I blot er 3 deltagere, er succesraten HØJ. Blot husk, at det er dig, der har teten. Jeg fortæller dig hvorledes 🙂

Vær opmærksom på, at der IKKE er løse hunde i frikvarteret.

Tilmelding: MAIL inkl. dit tlf.nr., adresse,

Lineføringshold – Tirsdage, udendørs – Birkerød – IkkeIDineFerieHold – 1 LEDIG PLADS

Dato: 0207, 0907, 1308 & 2008

Tid: Kl 17

Sted: NATURbanen, Birkerød. udendørs, inhegenet luksusbane, Birkerød

Pris: kr. 1.695,- inkl. moms, kørsel, administration, undervisning, forberedelse, bane, faciliteter.

– FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Det med småt: Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion ved framelding, deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. 

Afmledes et træningspas undtagelsesvis pga sygdom eller force majeure (lynnedslag etc), gives og meddeles erstatningsdato og tidspunkt for træning.

Tæver i løbetid kan desværre ikke deltage, og der yder ikke refusion efter tilmelding. Men ejer bør fremmøde og følge undervisningen, for derefter at implementere øvelser i praksis på egen hånd i privaten.