Hvalpehold (HvalpeViden)

Grundstenen til Det Gode Hundeliv

“Det handler IKKE blot om sit, stå, dæk, gå pænt og indkald – men MINDST ligeså meget om at skabe en nervefast, selvsikker og cool hvalp, som du kan have med dig overalt”.

Det Gode Hundeliv har gennemarbejdet en minutiøs uddannelse til din hvalp og dig, der bl.a. involvere sund leg, gode vaner, miljøtræning, socialisering, kontaktøvelser, sit, indkald, lineføring og glade hvalpe – kom godt fra start med professionel og personlig hvalpetræning…

Ønsker du den bedste start med din hvalp? Så er Hvalpeholdet stedet for dig.

Alle Hvalpehold koster 1.295, inkl. moms!!! – inkluderer bl.a.:

 • Telefonisk rådgivning før holdstart, (inkluderer IKKE emner der er inkl. i holdet)
 • Miljøtræningstur
 • Skriftligt, personligt udfærdiget materiale
 • Træningspas/Praktiske øvelser
 • Opbygning af gode vaner
 • HvalpeLegestue,1 stk.
 • Dyreklinikbesøg (forår, sommer, efterår)
 • Netværksdeling
 • Valgmulighed småracehvalpe/Mixracehvalpehold

Du bliver personligt imødekommet, og jeg tager hensyn til dine behov og de mange spørgsmål, der jo altid vil være når man får et nyt familiemedlem. Vi gennemgår hvorledes du bedst håndterer din hvalp gennem korte, praktiske og målrettede øvelser.

Konceptet

Hos Det Gode Hundeliv ligger der en minutiøst planlagt rammesætning til grund for de varierede opgaver og oplevelser der indgår i hvalpeprogrammet. Dertil er I få deltagere på hvalpeholdet, så ALLE får individuel coaching.

Det Gode Hundeliv har et tæt samarbejde med Bistrup Dyreklinik. Et besøg på Bistrup Dyreklinik er et fast punkt på Hvalpeholdet gennem forår, sommer og efterår.

Til hvalpetræning lærer man også at opføre sig pænt overfor de andre deltagere…..(!) – Det Gode Hundeliv i Birkerød, Holte, Allerød, Lynge og omegn

Besøget er specifikt sammensat til hvalpe fra Det Gode Hundeliv. Vi lærer hér, hvorledes hvalp (og ejer) begiver sig på en dyreklinik, hilser på dyrlægerne, snuser til hundevægten, og hvalpen får i ro og mag en tur på hæve/sænkebordet – altsammen en del af hvalpetræningen.

(Besøget forpligter ikke til valg af dyrlæge).

Derudover har vi en spændende Miljøtræningstur, ligeledes som en fast del af træningen. På Miljøtræningsturen lærer hvalpen at begive sig på forskellige underlag, at besøge butikker i ro og mag, at køre med elevator, hilse på cykler, lytte til et tog, møde cafégæster og meget MEGET mere…

Det ALLER sidste nye er HvalpeLegestue, der er en tilføjelse til “Hvalpepakken”. Til HvalpeLegestue, møder din hvalp sine nye (kommende) holdkammerater, du får en træt og velstimuleret hvalp med hjem, og ikke mindst får din familie og den lille hvalp en super dejlig oplevelse….I Hvalpepakken er der éen HvalpeLegestue inkluderet. Men er din hund lille og “ung” nok, kan du naturligvis vælge at deltage i yderligere. Max 16 uger for større racer, max 22 uger for småracer. Ekstra deltagelse i HvalpeLegestuer mod en betaling på kr. 100,-

Vi mødes naturligvis en mængde gange og får praktisk træning i henholdsvis kontakt, indkald, lineføring, balanceøvelser, sit, dæk, sund leg med andre hunde, samarbejde på den bedst mulige måde og meget meget mere…..

Sund leg er en del af Hvalpeholdene hos Det Gode Hundeliv i Birkerød, Farum, Allerød, Hørsholm, Holte og omegn

Klar til hverdagen med hvalp 

Hvalpeholdet hos Det Gode Hundeliv sætter hvalpen og dig i fokus. Du vil gå fra træningspladsen med et smil på læben, og føle dig rustet til opgaven med den nye hvalp i huset. Hvalpeholdet er ydermere spækket med fif til gode vaner, alene hjemme træning, renlighedsråd, soignering, sundt møde mlm. stor hvalp og lille hvalp – og hvad en hvalps (og hvalpeejers) hjerte ellers måtte begære. Der udleveres skriftligt materiale om samtlige af de aktuelle øvelser, socialisering, miljøtræningsråd og lidt mere til.

 

Program, datoer, tider og praktisk information om holdstart fremsendes skriftligt via mail v. tilmelding.

Alle tobenede familiemedlemmer er NATURLIGVIS velkomne 🙂 DOG ER DER ÆNDRING PR: 0109…….fremmød 1:1 pga. Coronavirus……

Se referener hér

HVALPEHOLD 2021 – “HvalpeMix” (bl.str.) og “SmåHvalpeRacer” (små racer).

MAIL: Christina@DetGodeHundeliv.dk

(Hvalpehold i oktober og november er alle fuldt bookede, og figurerer naturligvis ikke nedenfor).

Hvalpeleg er i høj grad medvirkende til en socialt velfungerende hund. Hvalpe skal lære hundesprog –

 

HvalpeMix – Onsdage – indendørs i rent ridehus – Birkerød  – 2 LEDIGE PLADSER…

Dato: 2001, 0302, 1002, 2402 & 0303

Tid: kl. 17.00

Sted: Oplyses v. tilmelding – Birkerød

HvalpeLegestue:  Søn 1001 kl. 10.30 OG/ELLER 0702 samme tid,  Bistrupvej 194, 3460 Birkerød. Parkering til højre for indkørslen til planteskolen.

Miljøtræningstur:  Lørdag 0603 kl. 10 – 12. Mødested v. Birkerød Kirke

Skriftligt materiale: Udleveres elektronisk ved ca. 3. træningspas.

 

SmåHvalpe – Tirsdage – indendørs i RENT ridehus – Birkerød

Dato: 2601, 0202, 0902, 0203 & 0903

Tid: kl. 17.00

Sted: Oplyses v. tilmelding – Birkerød

HvalpeLegestue:  Søn 1001 kl. 10.30 OG/ELLER 0702 samme tid, Bistrupvej 194, 3460 Birkerød. Parkering til højre for indkørslen til planteskolen.

Miljøtræningstur:  Lørdag 0603 kl. 10 – 12. Mødested v. Birkerød Kirke

Skriftligt materiale: Udleveres elektronisk ved ca. 3. træningspas.

 

HvalpeMix – Lørdage – udendørs i al slags vejr – Birkerød 

Dato: 3001, 0602, 1302, 1303 & 2003

Tid: kl. 12.15

Sted: Oplyses v. tilmelding – Birkerød

HvalpeLegestue:  Søn 1001 kl. 10.30 OG/ELLER 0702 samme tid,  Bistrupvej 194, 3460 Birkerød. Parkering til højre for indkørslen til planteskolen.

Miljøtræningstur:  Lørdag 0603 kl. 10 – 12. Mødested v. Birkerød Kirke

Skriftligt materiale: Udleveres elektronisk ved ca. 3. træningspas.

 

FLERE HOLD ER PÅ VEJ…. hold endelig øje hér på siden ELLER send mig en mail.

 

Ad COVID19 – RAMMERNE for træning hos Det Gode Hundeliv:

Det Gode Hundeliv følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at undgå smitte med Corona virus. Derfor – fremmøde blot 1:1

 • Vi holder ALLE en afstand på min. 1 meter. Instruktøren har 2 meters afstand.
 •  Jeg vil bede dig bruge håndsprit både før og efter din træning
  Du bedes blive hjemme hvis:
  • Du er småsløj/forkølet/træt/syg
  • Er i kontakt med syge personer

Mail nu til Christina@DetGodeHundeliv.dk og få din plads til hvalpens uddannelse hos Det Gode Hundeliv. Inkluder præcis hvilket hvalpehold du ønsker at deltage på, samt din adresse, din mobil nr, og at du er bekendt med den bindende tilmelding – Birkerød, Farum, Holte, Lyngby, Allerød – ja, hele Rudersdal og Nordsjælland

Store som Små kammerater, hvis tvivl – ring for rådgivning! Tlf.. 3143 3915 – Det Gode Hundeliv, Rudersdal området; Birkerød, Holte, Allerød, Lynge, Virum, Hørsholm

Sted: Birkerød, Rudersdal – tæt på både Holte, Allerød, Hillerød, Farum, Hørsholm og Lyngby. Præcis adresse oplyses v. tilmelding.

Mail til: Christina@DetGodeHundeliv.dk

Tilmelding er bindende. Der ydes ikke refusion/holdskift ved pludselig framelding efter betaling, deltagersygdom (ej heller Corona), hundesygdom eller ved dårligt vejr. Vi træner, uagtet hvordan vejret arter sig. 🙂 Træningen foregår 100% på eget ansvar naturligvis!!!

FORDI dialog om den enkelte hund er vigtig –

Skulle et træningspas  undtagelsesvis afmeldes pga. force majeure (risici for lynnedslag etc.), meddeles dato og tidspunkt for erstatningstræning af instruktøren via mail. 

— Helhjertet hundetræning. .... Det Gode Hundeliv, Rudersdal. Hér: Hvalpetræning for store hunderacer (og blandinger deraf).

Helhjertet hundetræning. Der er plads til ALLE hvalpe hos Det Gode Hundeliv. Skriv og hør nærmere, hvilket hold der passer bedst til din hvalp og dig. Hvalpehold i Birkerød, Holte, Hillerød, Virum, Lyngby, Allerød og omegn