Referencer

Referencer fra hundeejere, der alle har deltaget på hold ELLER fået enetimer hos Det Gode Hundeliv i Birkerød, Rudersdal

“Det Gode Hundeliv er lig med Christina.
Der er ikke tale om en større hundeskole med skiftende instruktører. Alle hold er med Christina, som er yderst dygtig og vidende om også perifere hundespørgsmål både hvad angår træning og sundhed.
Kurserne består af tough love til hundeejerne og ubegrænset kærlighed til hundene. Det første skal forstås som klare regler og klar besked, hvilket er befriende og giver en effektiv udnyttelse af tiden. Selv om det er med et dejligt glimt i øjet, så når budskabet frem, og man går altid hjem med noget at arbejde med.

Mr. Carson

Det er tydeligt, at Christina brænder for hundenes ve og vel, og hun er samtidigt dygtig til at tilpasse budskabet til den enkelte hund og ikke mindst dens ejer, som er den virkelige elev!  Det Gode Hundeliv er et dejligt sted at komme med fantastisk indretning og faste rammer i mere end een forstand. Man glæder sig altid til næste gang med kyndig og varieret undervisning og god humor”. / Mikkel Mortensen og Mr. Carson, Toller på knap 2 år.

 

Linda og Kenneth med Ludwig, Engelsk Mastiff på knap 1 år:

Vi har haft en enetime hos Christina og siden hen gik vi på fortsætter hold med vores Engelske Mastiff. Det var så dejlig en oplevelse. Christina er virkelig dygtig og god til at

(Indtil dato) 80 kg Ludvwighund

videregive sin viden. Kan kun anbefale Det gode hundeliv til alle der ønsker en god og rolig atmosfære, når der trænes. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 

 

Manja og Emil, samboende med Barney på ca. 8 mdr.

Bullmastiff Barney, ca. 8 mdr.

“For 10 år siden startede vi hos det gode hundeliv med vores første hund, Herman. En glad Bullmastiff hvalp med masser af power. Med en kampvægt på 65+ kg som voksen var det vitalt at samarbejdet hund og ejer i mellem var i top – Herman lærte via positiv forstærkning, miljøtræning og hvalpelegestuer, at være social med både mennesker og andre hunde, og vi som ejere fik værktøjer til at understøtte den videre udvikling i hjemmet.

Da Barney, Bullmastiff hvalp nr 2, kom til verden, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle træne hos Christina igen. Vi kører gerne fra Karlslunde til Birkerød for at få den kyndige og vitale vejledning i at have en mentalt sund, godt stimuleret og social hund ❤️🐾”/Manja Gaugin Petersen

 

Kirsten, den stolte ejer af Gravhunden Fleur skriver: “Vi har adopteret en gravhund, Fleur, der er både kvik og kærlig. En vidunderlig lille gravhund.

Men Fleur havde også nogle unoder med fra sit tidligere liv, som vi ikke selv kunne adressere og/eller forbedre. Dertil var lineføring vist ikke det, som tidligere ejer havde praktiseret. Så fandt vi Christina, Det Gode Hundeliv, og hun har været utrolig positiv at arbejde sammen med, hele tiden parat til at møde hund og ejere der, hvor det giver mest mening. Vi er godt på vej, og er der “noget” uventet – ved vi at Christina blot er et telefonopkald væk. Vores varmeste anbefaling”.

Kirsten Malling Biering og dejlige Fleur, Danmarks ambassadør i Frankrig,

Philip Pedersen, Dyrlæge, PhD skriver: “Man kan læse tykke bøger og der findes uendeligt mange hjemmesider der beskriver, hvordan man bør opdrage og træne sin hund. Det er dog utroligt svært at sortere i det meget omfattende materiale og få sammensat et træningsprogram, der passer til netop ens egen hvalp.

2 voksne, 4 børn og en Whippet på kanotur!!!

Samtidig skal den jo også socialiseres, for at give den det bedste udgangspunkt for at falde bedst muligt på plads i familien og den verden den skal begå sig i. Vi er selv en familie med fire børn og færdes meget i naturen, så det kan være en stor mundfuld for en hvalp og for familien at få det til at fungere. Som dyrlæge kender jeg kun alt for godt til de problemer en dårligt trænet og socialiseret hund kan forårsage for sin egen og ejernes trivsel – og for dyrlægens såmænd også 😊 Derfor bør en god og professionel hundetræner ALTID konsulteres og her kan jeg kun på det varmeste anbefale Det Gode Hundeliv og instruktør Christina Højgaard. Jeg og min kone har deltaget på flere hold med vores Whippet ”Jørn”. Det har været både sjovt og udfordrende for os alle og vi har lært en masse ting og har fået en UTROLIGT velfungerende og glad hund, der er højt elsket af alle i familien. Undervejs i træningen havde vi dog en særlig udfordring. Da Jørn var et halvt år, udviklede han pludseligt et svært alene hjemme problem med tydelig separationsangst. Her fik vi igen professionel hjælp fra Christina og efter et besøg i vores hjem, fik vi en individuel skræddersyet træningsplan som vi fulgte. Til vores store lettelse endte træningen i en næsten utrolig succes, og efter blot få uger havde vi igen en hund, der kunne være alene uden angst. Vi fortsætter træningen løbende hos Det Gode Hundeliv, da der altid er nye ting at lære for hund og ejer eller noget som skal genopfriskes, så måske vi ses….. ” / Philip

 

My little Labrador, Tallulah, and I have completed several individual coaching sessions and three group courses so far with Det Gode Hundeliv, taking us from early puppyhood through to adolescence (and hopefully beyond). Christina has a remarkably positive and consistent approach that is based on a holistic view of the dog-guardian relationship and her command of ‘Hundsk’ is unparalleled. She matches groups based not only on age and availability, but also on ability and compatibility, to ensure that all participants, both human and canine, get the most out of the classes and continue to progress. Christina is very organized and provides a varied, progressive curriculum. We typically spend at least half of each class working on basic obedience and contact exercises, building on existing skills, and then the rest of the time learning new things, with an enrichment activity planned for each class, as well as a bit of time for a coffee break and dog socialization when appropriate.

There’s a reason I travel over an hour each way to get to Det Gode Hundeliv…it’s because it’s absolutely worth it. /Desirée

I am fortunate that Christina and my fellow students have allowed me to participate in group classes, despite my beginner level Danish. Class instructions are given in Danish (with a bit of help when I need it), and all individual feedback is given in English. If you don’t speak any Danish at all (my situation when I first moved here and brought my puppy home), I would recommend starting with a few individual sessions and then joining a group class once you have started your Danish lessons. I can’t recommend Christina of Det Gode Hundeliv enough and only have positive things to say about my dog training experiences in such capable hands.I have tried other dog training schools and courses in Copenhagen and it’s not even close.

Anders (XL hold) siger følgende:

“Christina er en meget kompetent pædagogisk træner af både hund og ejer. Hun formår at lade de små sejre være motiverende for begge parter, og at kombinere viden om hunden med træning”.

“Christina er en dygtig hundetræner, der er god til de lidt ældre og yngre herrer, som jo ellers tit ikke vil rette sig efter en ordre – men hellere selv digte ting op 🙂

Jeg er psykolog, så det ved jeg alt om…” 😉 Vibe

Anders, Vibe og deres Broholmer fra XL holdet hos Det Gode Hundeliv. (Datterens lille hund har sneget sig med på fotoet).

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik og Muffin – 1:1 hos Det Gode Hundeliv

“Hej Christina – Tusind tak for en dejlig jule tur forleden,

men en speciel tak for træning i dag. Der var en fantastisk blanding af løssluppen leg, og en næsten magisk ro og koncentration på denne særlige lørdag.  Det er den slags unikke øjeblikke der gør det til noget ganske særligt at deltage i samværet med andre hunde, deres ejere og dig!”

(Erik E. Jensen og Muffin)


 

Linse fortæller sin ærlige mening om Det Gode Hundeliv 🙂

 

Linse og en sjov, håndholdt og hyggelig video – Linses Dyresquad med Det Gode Hundeliv…

TV3 skrev: “Linse og en af Danmarks førende hundetrænere, Christina Højgaard fra Det Gode Hundeliv, tager ud i DK for at hjælpe 9 udvalgte familier med at få genskabt harmonien med deres kæledyr. De kommer på hårdt arbejde – se mere på Viafree.dk


Christina fra Det Gode Hundeliv, har været mig en kæmpe hjælp. For flere år siden, fik jeg den skønneste Broholmerhvalp. Jeg har haft hund hele mit liv, men Alma var den første store hund jeg har haft. Derfor vidste jeg, at jeg skulle have kvalificeret hjælp. Så det tog lidt tid før jeg tog kontakt til Det Gode Hundeliv.

Lisb og Alm2

Dejlige Lisbet Dahl og hendes Broholmertæve Alma

Jeg blev anbefalet Christina, og det har været en stor glæde og fornøjelse. Nu træner vi med min anden hund i rækken, hvor Christina og Det Gode Hundeliv er indover. Christina er sød og kærlig og topprofessionel. Det har været en stor glæde, at arbejde med hende, og jeg ønsker hende fortsat, de varmeste anbefalinger,

Monthy og Lisbet. Det Gode Hundeliv og Lisbet på “2.hund i rækken” til træning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter 25 år med Rottweilere valgte jeg at kaste mig ud i en Engelsk Mastiff: På anbefaling startede jeg hos Det Gode Hundeliv. Lidt naivt tænkte jeg, at jeg ikke kunne læres noget …men jeg tog i den grad fejl .!!
Christina er rendyrket No Nonsense Kvinde, og der er fra første dag dømt lige ud af posen konceptet .Christina ved hvad hun taler om, og det bliver klart for een, at det er ikke din hund der skal lære men derimod dig.
Christina er meget engageret og professionel. Jeg kan ikke understrege nok, at Det gode Hundeliv lægger fokus på at lære DIG at forstå og samarbejde. Jeg forstår nu til fulde min hunds signaler og min hund forstår mine. 🙂

En Mastiff er ikke nogen nem hund at opdrage fandt jeg ud af. Den gør det den har lyst til, og ikke det den skal (for det meste). Men takket være Christina har jeg nu bundet bånd til min store pigemastiff. Bånd, som jeg aldrig havde fundet uden Christina.
Så søger du en træner som ikke træner din hund for dig, men derimod lærer DIG at få resultater med DIN hund, så er det Det Gode Hundeliv du skal have fat på ..Christina kan sit stof og hun er konsekvent !! men på den fede måde – SÅ DEN SIVER IND !!

6 ud af 6 stjerner Herfra

Akela & Martin

 

 

 

 

 

 


Hvalpehold for både små og store; Hér Kastanie til træning hos Det Gode Hundeliv i Birkerød, Rudersdal

Vi har som førstegangs hundeejere hos Det Gode Hundeliv fået yderst relevant vejledning og støtte til vores nye liv med en hundehvalp. Derudover har vi fået gode træningsprincipper, som hele familien bruger hver dag. Både vi og Kastanie nyder at komme til træning og møde andre hunde og ejere, og vi ser frem til at begynde på endnu en dejlig omgang træning. Tak Christina, vi ved ikke helt hvor vi var uden dig og dine guidelines.

Kh Kastanie og Marianne

 

Buddy

Dejlige energifyldte Buddy med sin friske og altid i godt humør ejer Tina… 🙂

Min brune labrador Buddy og jeg har gået på 3 af Christinas dejlige træningshold.

Først unghund-træning da buddy var 10 måneder og derefter på to “øvede” hold – nu er han halvandet. Det har været en stor fornøjelse på alle måder:
Der er kommet styr på buddy – især på indkald og gå pænt i snor.
Derudover har vi trænet mange andre ting som slalom, sporsøgning og helt elementære “sit” og “dæk” øvelser.
Det er altid sjovt at være til træning hos Christina. Vi har lavet spring, gået igennem tunneller og haft tid til en hurtig legetur i skoven.
Christina er yderst professionel og har en super tilgang til hundene. Hun er rolig og er MEGET populær blandt de firbenede.
Os tobenede nyder Christinas kaffe og hjemmebagte kage, som er fast på programmet.
Jeg kan varmt anbefale Christinas træning til alle
Kh Tina Nikolaisen og Buddy

__________________________________

Kære Christina

Tusinde tak for fantastisk lærerig undervisning for Skarlett og jeg.

Du er en super dygtig træner.
Jeg glæder mig til at vi ses igen på et af dine andre hold med nye udfordringer. Tak for denne gang/ Yvette fra LørdagsBomuld

 ___________________________________

Kære Christina

Din store passion for hunde og dit profesionelle virke går hånd i hånd. Træningen af hund og ejer er yderst kompetent og altid med en smittende entusiasme. Jeg beundrer din lydhørhed overfor store, som små spørgsmål. Der er til holdtræningen ALTID plads til en bekymring eller en undren, som du besvarer kompetent, ærligt og med humor og nærvær.

Ref. Zicoedited

Zico på eventyr og under kontrol 🙂

Vi har haft glæde af din viden og erfaringer både gennem holdtræning og enetimer – og kan på det varmeste anbefale Det Gode Hundeliv. Zico samtykker med et vuf og en logrende hale.
De bedste hilsner fra
Abelone & Zico

————————————————————

En mail fra Sigurd:

Just hjemkommet fra endnu en givende træningstime vil jeg gerne takke dig for at have fået mig til at forstå vigtigheden af at have god kontakt til din hund hvis den (og du selv)skal lære noget .
Efter kun 5 lektioner har Luna og jeg etableret en meget tæt forhold og hun synes meget glad for at imødekomme mine ønsker og udføre de ting og øvelser jeg finder på.
Hun henter og bringer alt hvad jeg kan kaste og afleverer, uden at kny, tingen igen så jeg kan kaste en gang til. Den øvelse er selvfølgelig ikke så fantastisk i sig selv, men før jeg lærte at skabe en god kontakt til Luna kunne jeg overhovedet ikke få hende til at lystre.
Din tilgang til træning er meget givende og jeg kan kun anbefale Det Gode Hundeliv til alle der ønsker at få et godt og givende forhold til deres hund.
Vi ser begge frem til næste lektion på lørdag…..
.
De bedste hilsener
Luna og Sigurd
———————————————————————-

– Et nyt godt hundeliv

På anbefaling kontaktede vi Christina for at få hjælp til at vælge den helt rigtige hunderace. Vores seneste hund var ikke et godt valg for os.  Christina var fra første kontakt seriøs, professionel og dybt engageret i at hjælpe os tilbage i et positivt hundeliv. På hendes opfordring og mange spørgsmål beskrev vi efter bedste evne, hvad det er, der betyder noget for os i forhold til at have hund i vores hverdag. Christina mødte op et par dage senere – velforberedt og parat til at udfordre os – også der hvor vi ikke lige havde set det komme… vi troede nok vi skulle have en hanhund… men det skulle vi så ikke 🙂 :-). Christina har med sit store engagement hjulpet os sikkert igennem valg af race, talt med diverse opdrættere og racerepræsentanter, besøgt vores opdrætter og vejledt os i udvælgelsen af hvalp.

Vi er slet ikke i tvivl om, at netop den her proces har været helt rigtig, og det er bestemt en proces alle kommende hundeejere bør gennemgå inden anskaffelsen af en lille ny hvalp. Vi kan på det varmeste anbefale alle at have Christina med i udvælgelsesprocessen.

Vi har nu beriget vores familie med en super dejlig tæve hvalp, som på alle måder lever helt op til alle vores drømme og forestillinger. Tusind tak til Christina…

Luna foto

Hér: BabyLuna hos den helt rigtige familie 🙂

Kærligste hilsner fra baby Luna & Tina


 


Også en sød mail fra en Privat Session med hunden Dave:

Hej Christina

Tusinde tak for opfølgningen og for en fremragende session. Vi er meget optimistiske, og super glade for endelig at have fundet en hundetræner som taler vores form for pædagogik.

Vi ser med spænding frem til næste enetime..Hav´ en dejlig weekend

De bedste hilsner Jacob


Christina,” Det Gode Hundeliv” formår at aflæse både hund og menneske, og give helt præcise instrukser til begge. Hun skaber en glæde og tro på opgaven med at få hunden til at adlyde, alene ved brug af ros og præcise instruktioner. Christina er hundetræner med ildsjæl. Med omsorg, humor og præcise instruktioner til både hunde og mennesker, gør hun hundetræningen til en hobby fremfor en sur nødvendighed for deltagerne.

Merete Jansen, (Lektor, Tårbæk) og Arthur Cocker


I have now known Christina for 9 years and have several times enjoyed her visit at my place in Switzerland. I have had the pleasure of watching Christina with all my dogs (I am a breeder), grown-ups as puppies as teenagers, and her true love and caring for them is amazing.

Christina´s dog training and plans for shaping and de-coding is remarkable. I have been inspired, always seeing and understanding Christina´s point and methods indeed.
I have also been coached by Christina myself many times towards body language and mimique, and I have seen how it all works when done properly as shown and described. Christina is a true dog trainer. She is direct and has a warm, wonderful humour. Christina has the key to dogs. She purely loves all levels of dogs, and I must give her my very very best recommendations for any progress you would want for you and your dog(s).
Catherine Grimm

www.luvabulls.ch

winterzauber 1

 

I have had the pleasure of being coached by Christina Højgaard while working with my new Bulldog Kaia.  Christina is a wonderful dog behaviorist.  She is committed, trustworthy and loves what she does which is a key to her success. What I appreciate about Christina, which was what I was looking for, is that her focus is coaching the owner on how to make the dog a fantastic member of the family.

photo-1

We have five children and it was key for me to understand how to help my dog Kaia feel comfortable and become part of the family and reflect that in her behavior.  I have been extremely pleased with the progress both myself and Kaia have made through Christina´s coaching.  As person that works in the PetCare Industry I can truly say Christina is outstanding in what she does and I would highly recommend her to anyone interested in understanding how to transform their dog into a wonderful member of their family.

Mike Burke, Hellerup.


Min hund Aija og jeg har 4 gange gået på hold hos Christina. Og vi kommer igen her i marts! Aija er så dygtig at vi godt kunne klare at holde træningen vedlige selv, men det er bare sjovt at være på hundeskolen for både hunde og ejere! – og et par ekstra fif og gode råd får vi jo med hjem hver gang! Det gør vi fordi Christinas hold er små, fordi hun simpelthen ved alt om hunde, og fordi hun er utrolig opmærksom på den enkelte hunds behov og læringsniveau. Atmosfæren på holdene er kun positiv, hunde og ejere bliver glade, og hundene viser tydeligt hvor glade de er for at træne og samarbejde med ejeren. Og hvor glade de er for at være sammen. Og det allerbedste er selvfølgelig den hund du får ud af at gå på Christinas hold: Hverdagen bliver simpelthen så nem og ukompliceret, når du kender din hund, og den er glad og ivrig efter at samarbejde med dig. Så det kan kun anbefales at komme.

 Inge Vinten og Aija
sort-lab

Jeg har med stor fornøjelse deltaget på et af Christinas træningshold med min egen hvalp Kajsa. Det var uhyre givende at opleve, hvordan Christina med dygtighed og positiv tilgang til hundeindlæring tager hånd om hver enkelt tilmeldt hund og ejer. Og hun favner både selve indlæringsprocessen samt udviklingen af det unikke og tætte samvær mellem hund og menneske. Jeg kan kun varmt anbefale at træne hund hos Christina.

cockere

Hele Langøre familien! 🙂

Karin Schelde Jacobsen, mangeårig cockeropdrætter med stort focus på både fysisk sundhed såvel som stort indlæringspotentiale!

Kennel Karocco www.karocco.dk